Meer info over DomforSub
Blinddoek, leer, handboeien en een zweep, de attributen waar ik absoluut niet zonder kan. Heb jij een strenge meesteres nodig, dan ben ik er voor jou. Oftewel, jij bent er voor mij. Ik ga genieten van alles wat ik met je kan doen. Jij word gekleineerd, bespuugd en geslagen, dus een hoge pijngrens dien je wel te hebben. Mocht je daar voor in zijn, reageer snel en kom naar me toe.
Naam:
DomforSub
Leeftijd:
51 Jaar
Woonplaats:
Delft
Provincie:
Zuid-Holland
Land:
Nederland
Anaal:
Nee
Slikken:
Nee
Discreet:
Beetje
Bi-curious:
Een beetje
Condoom:
Met
Vreshi
20 Jaar · Maastricht ·
Een maatje is die ik graag wil leren kennen en mocht er meer in zitten dan een maatje alleen dan sta ik daar voor open. Het is te hopen dat de liefde ons beide te pakken krijgt.
Chatten met lieve tiener
Kitten
34 Jaar · Groningen ·
Lastig om te omschrijven waar ik eigenlijk naar opzoek ben.. Zie het als een tikkeltje meer dan alleen maar vriendschap -)
Contacteer mooie milf
Slaavin
26 Jaar · Sudwest-Fryslan ·
Ja heren u ziet het goed een slaaf die zich volledig tot uw beschikking stelt. Het enige waar deze onderdanige sub niet van houdt is van plas en poep seks. Ook van ademontnemening hou ik niet zo. Maar van de rest sta ik ter beschikking
Prive; met sexy jongedame
Williewolka
18 Jaar · Emmen ·
Menig jongen heeft me geprobeerd te verleiden met mooie woordjes maar daar ben ik niet ingetuind. Ik wil een jongen leren kennen die daadwerkelijk om me geeft en die met mij verkering wil.
Praten met lekkere tiener
Suikerspin
43 Jaar · Almere ·
Ik heb een relatie maar mis de spanning en het genot van sex heel erg. Ik wil me weer een vrouw voelen waarbij ik zie dat een man van mijn lichaam geniet en niet alleen sex wilt met me omdat die moet klaarkomen
Contact met hitsige vrouw
Err:Conn